Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanΕνα Γράμμα Απο Τον Πρόεδρο...

Φίλες και φίλοι ιδιοκτήτες ακινήτων!

Οι ηλεκτρονικές αυτές σελίδες περιέχουν μια σύντομη παρουσίαση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Ηρακλείου (ΕΝ.ΙΔ.Α.Ν.Η), της οργάνωσης που αγωνίστηκε και αγωνίζεται πάνω από 20 χρόνια για να προβάλει τις απόψεις σας και να υπερασπιστεί τα συμφέροντά σας τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και στα πλαίσια της ΠΟΜΙΔΑ της οποίας είναι μέλος και εκπροσωπείται στο Δ.Σ αυτής από τον πρόεδρό της. Η ΕΝΙΔΑΝΗ εκπροσωπεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων της ανατολικής Κρήτης (νομοί Ηρακλείου και Λασιθίου). Στην προσπάθεια μας να προσφέρομε όσο το δυνατό καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες στους ιδιοκτήτες ακινήτων δημιουργήσαμε με πολύ προσπάθεια διαδικτυακή σελίδα, που σας προσφέρει πληροφόρηση για θέματα κυρίως τοπικού ενδιαφέροντος, παράλληλα με τη διαδικτυακή σελίδα της ΠΟΜΙΔΑ της οποίας η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι www.pomida.gr. και που προσφέρει πληρέστατη ενημέρωση για όλα τα θέματα.

Η ΕΝΙΔΑΝΗ έχει κάνει δεκάδες παρεμβάσεις σε τοπικές αρχές και υπηρεσίες για θέματα ιδιοκτητών ακινήτων. Σημαντικότερη επιτυχία της ήταν να μην μειωθούν οι συντελεστές δόμησης στην παλιά πόλη του Ηρακλείου. Φίλοι ιδιοκτήτες, αν δεν είστε ακόμη μέλη της οργάνωσής μας, ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ!, Να θυμάστε πάντα ότι μέσα στο σημερινό νομοθετικό, φορολογικό και πολεοδομικό κυκεώνα, μόνο η ΕΝΙΔΑΝΗ και η ΠΟΜΙΔΑ στέκονται δίπλα σας, κοντά σας, και αγωνίζονται με όλες τις δυνάμεις τους για σας.

Ελάτε λοιπόν και σεις σήμερα κοντά μας, εσεις θα είστε οι κερδισμένοι!

Ο Πρόεδρος
Κώστας ΑράπογλουΚΩΣΤΑΣ Π. ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
http://www.cretanpropertylaw.gr
Δικηγόρος Ηρακλείου
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδρυτής και Πρόεδρος (1991) της ΕΝΙΔΑΝΗ.ем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website