Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
Ηράκλειο: "Ανάσα" με 2 δικηγόρους στο Κτηματολογικό γραφείο - Τέλος η ταλαιπωρία.
10-03-2020 12:40:55

Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών δίνει ο Δικηγορικός σύλλογος Ηρακλείου και η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Ηρακλείου (ΕΝ.ΙΔ.Α.Ν.Η.) καθώς σε λίγες ημέρες δύο δικηγόροι θα εγκατασταθούν στο Κτηματολογικό γραφείο για να διεκπεραιώνουν όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις.
Η έλλειψη νομικών τα τελευταία χρόνια είχε ως αποτέλεσμα οι πράξεις συμβολαίων, αγωγών, δικαστικών αποφάσεων, αιτήσεων και άλλων υποθέσεων να αποστέλλονται στα κτηματολογικά γραφεία Άρτας και Χίου, τα οποία διαθέτουν δικηγόρους, προκειμένου να γίνουν εισηγήσεις.
Ως εκ τούτου η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη καθώς και η αναμονή αφού εκτός των άλλων καθυστερούσε και την μεταβίβαση ακινήτων προκαλώντας την μεγάλη αγανάκτηση των πολιτών.

Δύο δικηγόροι στο Κτηματολογικό γραφείο Ηρακλείου
Όπως ανακοίνωσε μέσω του Ράδιο Κρήτη και της εκπομπής του Λευτέρη Βαρδάκη ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών ακινήτων Νομού Ηρακλείου και δικηγόρος κ. Κώστας Αράπογλου, τελικά μετά τις παρεμβάσεις της Ένωσης και προσωπικά του ιδίου προς τον γενικό διευθυντή του Κτηματολογίου κ.Κοτσώλη αλλά και του Δικηγορικού Συλλόγου έγινε αποδεκτή από το Κτηματολόγιο η πρόταση να αναλάβουν τις υποθέσεις του Ηρακλείου δύο δικηγόροι.
Τους νομικούς θα επιλέξει και θα πληρώνει ο Δικηγορικός σύλλογος για χρονικό διάστημα έξι μηνών και στη συνέχεια θα αναλάβει το ίδιο το Κτηματολόγιο.
Η σημαντική αυτή εξέλιξη αναμένεται να ανακουφίσει χιλιάδες πολίτες και να αποσυμφορήσει το Κτηματολογικό Γραφείο Ηρακλείου ενώ οι υποθέσεις θα εξετάζονται με γρήγορους πλέον ρυθμούς.
Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος είχε απαντήσει αρνητικά στην τοποθέτηση νομικού στο Κτηματολογικό γραφείο Ηρακλείου μετά από ερώτηση του βουλευτή Σωκράτη Βαρδάκη.


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website