Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
Η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ KAI NEEΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
30-12-2013 14:54:17

Το 2013 υπήρξε βελτίωση επενδυτικού ‘κλίματος’ καθώς ήταν μια χρονιά με ‘κινητικότητα’ στον χώρο των ακινήτων. Αναφερόμαστε κυρίως στις Α.Ε.Ε.Α.Π (Α.Ε Εκματάλλευσης Ακινήτων), ώστε οι ξένοι και επενδυτικά ταμεία να εκμεταλλευθούν τα υπάρχοντα φορολογικά κίνητρα και τις χαμηλές πλέον αποτιμήσεις που αποδίδουν σχετικά υψηλές αποδόσεις (yields).
Παρ' όλα αυτά, οι πρόσφατες αλλαγές στις φορολογικές διατάξεις για τα ακίνητα, το πόθεν έσχες και τον φόρο υπεραξίας στις επενδύσεις ‘πάγωσαν’ τους φορείς, προκαλώντας έντονο προβληματισμό για την ανάκαμψη της αγοράς αυτής. Ειδικά οι νέοι φόροι ιδιοκτησίας ακινήτων αποτελούν παράλογο μέτρο που αμφισβητείται η αποτελεσματικότητα και εισπραξιμότητά του.
Η υπέρμετρη φορολογία σε πολλές περιπτώσεις αναμένεται να φέρει την απόδοση(yield) κάτω από το 1%. Ενώ ο φόρος υπεραξίας θα ‘παγώσει’ μια αγορά που η ελληνική οικονομία χρειάζεται πολύ τη συμβολή της.
Η υπερφορολόγηση ακινήτων το 2014 θα οδηγήσει σε περαιτέρω απαξίωση της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας με δυσμενείς συνέπειες στον κοινωνικό ιστό και την οικονομία στο σύνολό της.
Σε κάθε περίπτωση η άντληση κεφαλαίων (από ιδιώτες και επενδυτικά ταμεία) σήμερα θεωρείται άμεσης προτεραιότητας θέμα για την οικονομία, καθώς χωρίς αυτή δεν θα μπορέσουν να έχουν ομαλή πορεία κλάδοι της οικονομίας και εταιρείες (κατασκευές, βιοτεχνία), ώστε να μπορέσουν να σταθεροποιηθούν και να συμβάλλουν στην απασχόληση και την ανάπτυξη.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ – Ηλεκτρονικός μηχανικός - ΜΒΑ


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website