Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
ΠΟΜΙΔΑ: "ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟ Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ "ΕΝΙΑΙΟ" ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ!
18-12-2013 10:12:31

Ληξιαρχική πράξη θανάτου της αστικής ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας αποτελεί το νομοσχέδιο για τον (κατ’ ευφημισμό) «ενιαίο» αλλά στην πράξη διπλό αυτό φόρο ακινήτων που κατατέθηκε στη Βουλή, το οποίο θα μείνει στην ιστορία ως η χαριστική βολή στη μεσαία τάξη της χώρας, τους ιδιοκτήτες ακινήτων, την οικοδομή και την κτηματαγορά.
Κατά παράβαση του Συντάγματος και της κοινής λογικής, αλλά και σε αντίθεση με τις αρχικές εξαγγελίες, επιβάλλεται διπλός ληστρικός ετήσιος φόρος σε εκατοντάδες χιλιάδες κατόχους αστικών ακινήτων προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης φορολογική απαλλαγή της επαρχιακής εκλογικής πελατείας, ενώ το σύνολο των φορολογικών επιβαρύνσεων στα ακίνητα υπολογίζονται με βάση εικονικές αντικειμενικές αξίες του 2007 που όλοι γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα...
Αντί να υλοποιήσει τη δέσμευση για επαναφορά του ΕΤΑΚ, η κυβέρνηση μονιμοποιεί το χαράτσι που επιβλήθηκε το 2011 σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, και το ΦΑΠ! Οι ελπίδες των ιδιοκτητών ακινήτων επαφίενται τώρα στα ελληνικά και ευρωπαϊκά Δικαστήρια.
Όμως στοιχειώδης φορολογική δικαιοσύνη επιβάλει την εισαγωγή και άμεση ψήφιση των εξής τροπολογιών κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή:
-Δραστική μείωση (50%) του φόρου για τα δηλωθέντα ως κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα, με βάση τα στοιχεία του εκάστοτε τελευταίου εντύπου Ε2.
-Δυνατότητα μονομερούς εκχώρησης ακινήτων από τους ιδιοκτήτες προς το Δημόσιο, για εξόφληση τρεχουσών και μελλοντικών φορολογικών υποχρεώσεων των φορολογουμένων.
-Αποποινικοποίηση της αντικειμενικής αδυναμίας καταβολής του φόρου αυτού, από φορολογούμενους που αποδεδειγμένα στερούνται εισοδημάτων και δυνατότητας να τον καταβάλουν.
-Κατάργηση της αντισυνταγματικής διάταξης του άρθρου 9 παρ. 3 που απαγορεύει κάθε προσφυγή στα δικαστήρια χωρίς βεβαίωση ΔΟΥ ότι δηλώθηκαν ΟΛΑ τα ακίνητα, ακόμη και σε ασφαλιστικά μέτρα ή δίκες Ειρηνοδικείου, και απαγγέλει ακυρότητα στα μεταβιβαστικά συμβόλαια ακόμη και για το παραμικρό λάθος στα στοιχεία του ακινήτου που περιέχονται στη βεβαίωση της Δ.Ο.Υ.


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website