Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
ΠΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΕ Η ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013 - ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
11-10-2013 14:37:14

Στην κατηγορία των εμπορικών ακινήτων (καταστήματα) οι τιμές των ενοικίων παρουσιάζουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με τη θέση του ακινήτου (κεντρικό ή μη) και τη διαπραγμάτευση της τιμής μεταξύ των συμβαλλομένων μερών. Παρατηρούνται μάλιστα στο Ηράκλειο μετακινήσεις των επιχειρήσεων σε πλησιέστερους δρόμους και άνοιγμα μεγάλων πολυκαταστημάτων εντός του 2013.
Στην κατηγορία των γραφείων οι τιμές των ενοικίων παρέμειναν σταθερές ή ελάχιστα μειωμένες συγκρινόμενες με τις αντίστοιχες του β’ τριμήνου 2012. Η προσφορά γραφείων είναι υψηλή λόγω των πολλών κενών χώρων και η ζήτηση παραμένει χαμηλή. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δρόμους του εμπορικού κέντρου της πόλης, όπου σημειώνεται κυρίως η επαγγελματική δραστηριότητα ιδιωτών (μηχανικών, δικηγόρων, ιατρών κλπ).
Στην αγορά οικιστικών ακινήτων οι τιμές διαμορφώνονται με βάση την τελική συμφωνία των συμβαλλομένων μερών, με συνολική πτώση των τιμών πώλησης περίπου 10% το β’ τρίμηνο έναντι του 2012 (στοιχεία ΤτΕ). Οι συναλλαγές παρόλα αυτά έχουν «παγώσει» με τους αγοραστές να αναμένουν περαιτέρω πτώση τιμών πώλησης κατοικιών το επόμενο διάστημα.
Στην κατηγορία των βιομηχανικών κτιρίων και αποθηκών δεν υπάρχει ενδιαφέρον στην περιοχή του Ηρακλείου και οι τιμές πώλησης σημειώνουν πτωτική τάση εντός του α’ εξαμήνου 2013 (Πηγή: Crete Property Market 1st Semester 2013 / Danos).


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website