Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
28-03-2006 12:12:33

Οι αγοραπωλησίες ακινήτων παρουσιάζουν μείωση σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2005. Η μείωση οφείλεται στο ότι πάντα μια περίοδο έντονης αύξησης των αγοραπωλησιών την ακολουθεί μια περίοδο μείωσης. Επίσης αρνητικά έχει επιδράσει το γεγονός ότι η αύξηση των αντικειμενικών αξιών ήταν αρκετά μεγάλη και συγκεκριμένα στα ακίνητα του παλιού σχεδίου πόλης ήταν γύρω στο 60% και στα ακίνητα των περιοχών που εντάχθηκαν πρόσφατα στο σχέδιο πόλης (Άγιος Ιωάννης, Μεσαμπελιές κλπ), φτάνει και το 300%, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις οι αντικειμενικές αξίες να είναι μεγαλύτερες από τις πραγματικές. Οι τιμές των διαμερισμάτων έχουν αρχίσει να μειώνονται ελαφρά σε σχέση με τις τιμές του 2005 εξαιτίας της υπερπροσφοράς διαμερισμάτων, με δεδομένο μάλιστα ότι έχουν αρχίσει να κατασκευάζουν οικοδομές και άτομα που δεν είχαν σχέση με τον κλάδο. Οι τιμές των οικοπέδων παραμένουν σταθεροποιημένες στα επίπεδα τέλους του 2005 εξαιτίας του ότι δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα οικόπεδα για πώληση και καθυστερούν να ενταχθούν νέες περιοχές στο σχέδιο πόλης. Είναι άμεση ανάγκη να ενταχθούν νέες περιοχές στο σχέδιο πόλης γιατί η αύξηση των τιμών των οικοπέδων που μπορούν να κτιστούν νόμιμα, θα δημιουργήσει νέα γενιά αυθαιρέτων κτισμάτων. Αυτή τη στιγμή η αγορά ακινήτων κινείται με αγοραπωλησίες οικοπέδων ή διαμερισμάτων που προορίζονται για κύρια κατοικία. Σ’ αυτό έχουν συμβάλει τα δάνεια που δίνουν οι τράπεζες τα οποία όμως κρύβουν αρκετές παγίδες όπως αναλύομε στην κατηγορία «ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ».

Επίσης έχει αρχίσει να κινείται η αγορά μικρών οικοπέδων και κατοικιών, σε τουριστικές περιοχές από ξένους αγοραστές, οι οποίοι ενδιαφέρονται να κατοικήσουν μόνιμα στην Ελλάδα.


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website