Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
ΠΟΜΙΔΑ: ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, Η "ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟ"!
01-07-2013 19:26:17

Πληθαίνουν τελευταία τα δημοσιεύματα για το δήθεν φαινόμενο της ...δωρεάν ενοικίασης ακινήτων. Δηλαδή, ότι λόγω της υποχώρησης των ενοικίων και της αύξησης των φόρων, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών, καταστημάτων ή γραφείων τα προσφέρουν δωρεάν, αρκεί οι "ενοικιαστές" να πληρώνουν μόνον τους φόρους, τα "χαράτσια", τα κοινόχρηστα και τους λογαριασμούς. Πράγματι σήμερα δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες άδειων ακινήτων σ΄όλη τη χώρα, προβληματίζονται σοβαρότατα στο πως θα πληρώσουν όλα αυτά, ιδιαίτερα με τον "ενιαίο" φόρο ακινήτων που θα βαρύνει και τα μη ρευματοδοτούμενα... Από το σημείο όμως αυτό, μέχρι το "παραμύθι" ότι αυτή είναι μια συνηθισμένη, πια και απροβλημάτιστη συμφωνία, υπάρχει τεράστια απόσταση, και από τη στιγμή που άρχισαν να δημοσιεύονται και αγγελίες από διάφορους που αναζητούν ιδιοκτήτες οι οποίοι θα τους παραχωρήσουν τη διαχείριση των ακινήτων τους, με αντάλλαγμα την ανάληψη εκ μέρους τους της υποχρέωσης πληρωμής φόρων, τελών και λογαριασμών, οφείλουμε να τοποθετηθούμε δημόσια:
Η οποιαδήποτε ιδιωτική συμφωνία με την οποία κάποιος τρίτος αναλαμβάνει να πληρώσει τους φόρους του ιδιοκτήτη, είναι άκυρη ως προς τη φορολογούσα αρχή (δημόσιο, δήμο, ΔΕΚΟ) ή τη διαχείριση πολυκατοικίας, που δεν δεσμεύονται από αυτήν και θα εξακολουθούν να ζητούν από τον ιδιοκτήτη την εξόφλησή τους. Αντίθετα, η συμφωνία με την οποία ο ιδιοκτήτης παραχωρεί την εκμετάλλευση της περιουσίας του σε τρίτο είναι έγκυρη, ακόμη και με ιδιωτικό συμφωνητικό, καθώς και όποια υποχρέωση αναλάβει αυτός εις βάρος της περιουσίας του (π.χ. καταδολιευτική τριακονταετής υπομίσθωση του ακινήτου με δήθεν προκαταβολή όλων των μισθωμάτων!). Συνεπώς πρόκειται για τη συνταγή της καταστροφής, και όχι της σωτηρίας τους!
Για το λόγο αυτό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων συνιστά στα μέλη της να μην προχωρούν σε τέτοιες συμφωνίες, και ιδίως με αγνώστους, γιατί κινδυνεύουν και την περιουσία τους να χάσουν, και να οφείλουν και όλα όσα πίστευσαν ότι θα γλυτώσουν!


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website