Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
04-03-2011 11:32:28

Μια ποικιλία παραγόντων μπορεί να σας κρατήσει μακριά από την έγκριση στεγαστικού δανείου. Ένα χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα, ανεπαρκές εισόδημα για το μέγεθος του δανείου που θέλετε, ανεπαρκής προκαταβολή και υπερχρέωση είναι μερικοί από αυτούς.

Ποιες επιλογές έχετε για να αντιμετωπίσετε τυχόν τέτοια προβλήματα:

1. Βελτιώστε το πιστωτικό σας προφιλ

Για τους δανειστές, το πιστωτικό αποτέλεσμά σας αντιπροσωπεύει την πιθανότητα να κάνετε τις πληρωμές κάθε μήνα. Εάν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας δεν είναι ικανοποιητικό τότε χαρακτηρίζεστε υψηλού κινδύνου και θα έχετε δυσκολία να πάρετε δάνειο. Τα μετρα που μπορείτε να πάρετε για να βελτιώσετε το πιστωτικό αποτέλεσμά σας σχετικά γρήγορα είναι η πληρωμή μέρους του ήδη υφιστάμενου χρέους και η αντιμετώπιση προβλημάτων που συνδέονται με τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Επίσης όταν εκκρεμεί η αίτηση για στεγαστικό μη ζητήσετε -ακόμη και από άλλη τράπεζα- νέο δάνειο.

2. Η εικόνα του εισοδήματος

Εάν οι δανειστές κρίνουν ότι το εισόδημά σας δεν είναι αρκετά υψηλό, ρωτήστε τους πόσο περισσότερο θα πρέπει να είναι ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις για το ποσό δανείου που θέλετε. Μία λύση είναι μία δεύτερη δουλειά μερικής απασχόλησης. Δυστυχώς οι δανειστές μπορεί να την θεωρήσουν ως προσωρινή. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι η λύση μίας μεγαλύτερης ίδιας συμμετοχής μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

3. Μοιραστείτε τον κίνδυνο

Η μεγαλύτερη προκαταβολή και το μικρότερο ποσό του δανείου είναι δύο παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν θετικά την αξιολόγηση της τράπεζας . Οι δύο αυτοί παράγοντες θα σας βοηθήσουν ώστε να καλύψετε τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

4. Να μην πληρώσετε για την αγορά περισσότερο από την εκτίμηση της τράπεζας

Η τράπεζα δεν θέλει να δανείζει περισσότερο από την αξία του σπιτιού. Ο λόγος; Η προσημείωση γι' αυτή σημαίνει ότι αν πάει κάτι στραβά θα εισπράξει τα χρήματα της από την πώληση του σπιτιού.

5. Μειώστε το χρέος σας

Για έναν δανειστή, το τι συνιστά υπερβολικό χρέος δεν είναι ένα συγκεκριμένο ποσό αλλά είναι μια συνολική μηνιαία πληρωμή για την εξυπηρέτηση του. Για τον λόγο αυτό υπολογίζεται το ποσοστό του εισοδήματος που απαιτείται για την εξυπηρέτηση του συνολικού χρέους. Η μείωση των δαπανών εξυπηρέτησης είναι ένας από τους ταχύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να σας χορηγήσουν δάνειο.

Κώστας Αράπογλου, δικηγόρος, Πρόεδρος ΕΝΙΔΑΝΗ, αντιπρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website