Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
11-06-2010 15:24:38

Μετά από έλεγχο που γίνεται στο Δήμο Ηρακλείου από Οικονομικό Επιθεωρητή του Ελληνικού Δημοσίου, ο Δήμος Ηρακλείου βεβαιώνει τα πρόστιμα διατήρησης και κατασκευής αυθαιρέτων οικοδομών που δεν είχαν βεβαιωθεί επι και πολλά χρόνια από την Πολεοδομία του Δήμου στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου. Στέλνει αντίγραφα των βεβαιωτικών καταλόγων στους ιδιοκτήτες ακινήτων και προσκλήσεις για πληρωμή. Βεβαιώνονται πρόστιμα που δεν είχαν βεβαιωθεί εδώ και δεκαετίες και οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα που σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ.
Αυτή τη στιγμή η πρώτη συνέπεια είναι ότι με τη βεβαίωση των προστίμων στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, ο ιδιοκτήτης του αυθαιρέτου δεν μπορεί να πάρει δημοτική ενημερότητα που σημαίνει, ότι δεν μπορεί να μεταβιβάσει οποιοδήποτε ακίνητο του, που απαιτείται για τη σύνταξη συμβολαίου βεβαίωση ΤΑΠ. Παράλληλα ο Δήμος έχει δυνατότητα να επιδιώξει την είσπραξη των οφειλόμενων ποσών με κατάσχεση οποιουδήποτε ακινήτου του ιδιοκτήτη είτε οποιουδήποτε μισθώματος εισπράττει από οποιοδήποτε ακίνητό του. Έχει επίσης ο Δήμος το δικαίωμα να βεβαιώσει τα ποσά αυτά στην αρμόδια Δ.Ο.Υ και τα εισπρακτικά μέτρα να ληφθούν από τη Δ.Ο.Υ. Αν βεβαιωθούν τα πρόστιμα στη Δ.Ο.Υ. τότε δεν θα μπορεί ο ιδιοκτήτης να πάρει και φορολογική ενημερότητα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν δυνατότητα να προσφύγουν στα δικαστήρια και να ζητήσουν μείωση ή εξαφάνιση των προστίμων και να επιδιώξουν αναστολή εκτέλεσης της σε βάρος τους αποφάσεων.


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website