Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13-4-2009
13-04-2009 11:23:45

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ Σ.Δ.- ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΗΡΥΞΕΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ
Μας προκαλεί εντύπωση που οι δημοτικές παρατάξεις δεν έχουν πάρει ακόμα θέση πάνω στα όσα προτείνει η μελέτη, που θίγουν όχι μόνο τους ιδιοκτήτες των ακινήτων της παλιάς πόλης αλλά και τους εμπόρους και την ίδια την πόλη. Εμείς καλούμε όλες τις παρατάξεις να πάρουν θέση και να την ανακοινώσουν δημόσια και εάν συμφωνούν μαζί μας να συντονίσουμε από κοινού τον αγώνα μας.
Για να μην εφαρμοστούν τα όσα καταστροφικά προτείνει η μελέτη ανάπλασης της παλιάς πόλης, θα πρέπει να κατατεθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός ενστάσεων. Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων πολυκατοικιών που μειώνεται ο συντελεστής δόμησης να καταθέτουν χωριστές ενστάσεις. Χωριστές ενστάσεις επίσης πρέπει να καταθέτουν οι ενοικιαστές και οι ιδιοκτήτες ακινήτων που περιορίζονται οι επιτρεπόμενες χρήσεις τους. Η μελέτη έχει αναρτηθεί στο κτήριο της παλιάς λαχαναγοράς, απ’ όπου είναι αναγκαίο να περάσουν όλοι οι ιδιοκτήτες και οι ενοικιαστές για να μάθουν τι προτείνει η μελέτη για το ακίνητό τους. Η προθεσμία των ενστάσεων λήγει στις 30-4-2009.
Για να υποβληθεί ένσταση δεν είναι υποχρεωτική αλλά προαιρετική, η κατάθεση τοπογραφικού διαγράμματος και τεχνική έκθεση μηχανικού, όπως μας διαβεβαίωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
Εμείς καλούμε τους ενδιαφερόμενους αν δεν έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν με την ένστασή τους τα πιο πάνω, να καταθέτουν τις ενστάσεις έστω και χωρίς αυτά. Όσο μεγαλύτερη αντίδραση υπάρξει, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να δικαιωθούμε.
Υποδείγματα ενστάσεων υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΕΝΙΔΑΝΗ που είναι www.enidani.gr και μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να τα εκτυπώσει δωρεάν. Από την πιο πάνω ιστοσελίδα θα υπάρχει ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στο θέμα της μελέτης ανάπλασης της παλιάς πόλης.


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website