Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ Ή ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ – ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
14-01-2009 18:35:23

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες μας και αλλεπάλληλες παρεμβάσεις μας προς την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε., προκειμένου να σταματήσει η απίστευτη ταλαιπωρία των ιδιοκτητών ακινήτων για την υποβολή ενστάσεων κατά τη διαδικασία της επανάληψης της δεύτερης ανάρτησης στις περιοχές του δήμου Ηρακλείου, στις οποίες έχει αρχίσει η διαδικασία ένταξης στο Εθνικό Κτηματολόγιο από το έτος 1999, μας δόθηκε η υπόσχεση, ότι το αίτημά μας για δίμηνη παράταση της προθεσμίας θα εξεταστεί με προσοχή. Έγινε επίσης δεκτή η πρότασή μας να μπορούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να αποστέλλουν τις ενστάσεις τους με κούριερ ή με δικαστικό επιμελητή. Oι ενστάσεις αφορούν τα ουσιαστικά λάθη (έκταση ακινήτου, ποσοστά κυριότητας κλπ.). Τα τυπικά λάθη (ΑΦΜ, αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας κλπ.) μπορούν να διορθώνονται και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2104256636. ΄Οσοι επιλέξουν αυτό τον τρόπο υποβολής της ένστασής τους πρέπει να γνωρίζουν τα εξής: Α) Θα πρέπει να είναι σίγουροι, για το ότι το περιεχόμενο της ένστασής τους είναι σωστό και δεν θα έχουν τη δυνατότητα τυχόν λάθη να διορθωθούν με την άμεση βοήθεια που παρέχουν οι υπάλληλοι της ανάδοχης εταιρίας όταν η ένσταση κατατίθεται αυτοπροσώπως στα γραφεία της οδού Ανδρόγεω αριθμός 1 στο Ηράκλειο. Η ένσταση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ορθότητα του ισχυρισμού. Π.χ. α) λάθος στην έκταση, από τον τίτλο κτήσεως (συμβόλαιο, δηλωτικό κληρονομιάς κλπ)και τοπογραφικό β) λάθος στα ποσοστά, από τον τίτλο κτήσεως Β)Είναι προτιμότερο ή ένσταση να αποσταλεί με δικαστικό επιμελητή, γιατί στην περίπτωση αυτή από την έκθεση επίδοσης που θα παραδώσει ο δικαστικός επιμελητής στον ιδιοκτήτη μετά την επίδοση, θα προκύπτει τόσο το περιεχόμενο της ένστασης όσο και τα έγγραφα που κατατέθηκαν. Γ)Η ένσταση πρέπει να συνοδεύεται από αίτηση για εξέτασή της, στην οποία θα απαριθμούνται τα συνημμένα έγγραφα και θα υπάρχει παραγγελία προς το δικαστικό επιμελητή για επίδοση. Υπόδειγμα της αίτησης υπάρχει στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.enidani.gr
Υπενθυμίζουμε ότι είναι σημαντικό τα λάθη να διορθωθούν στη φάση αυτή, γιατί η διόρθωση στην επόμενη φάση μετά την έκδοση των προσωρινών τίτλων θα πρέπει να διορθώνονται με προσφυγή στο δικαστήριο που σημαίνει οικονομική επιβάρυνση και καθυστέρηση.


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website