Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΙΔΑΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΧΩΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΑ
12-01-2009 18:32:21

ΠΡΟΣ
ΤΟΝ Κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΧΩΔΕ

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ– ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗ

Όπως είναι γνωστό επαναλαμβάνεται η διαδικασία της δεύτερης ανάρτησης στις περιοχές του δήμου Ηρακλείου Κρήτης, στις οποίες έχει αρχίσει η διαδικασία ένταξης στο Εθνικό Κτηματολόγιο από το έτος 1999. Η προθεσμία των ενστάσεων λήγει για τους κατοίκους του εσωτερικού στις 24-1-2009 και για τους κατοίκους του εξωτερικού στις 24-3-2009.
Κατά τη διαδικασία της κτηματογράφησης υπάρχει πρόβλημα στους ιδιοκτήτες ποσοστών εξ αδιαιρέτου οικοπέδων, που έχουν μοιραστεί προφορικά και έχουν χρήση σε συγκεκριμένο τμήμα του οικοπέδου, είτε έχουν κτίσει σ’ αυτό, είτε το τμήμα παραμένει άκτιστο. Τα αυτοτελή τμήματα των εξ αδιαιρέτου οικόπεδων μπορούσαν στην αρχική φάση του κτηματολογίου να τα δηλώσουν οι ιδιοκτήτες τους ως αυτοτελή οικόπεδα, εφόσον συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της χρησικτησίας (κατοχή πάνω από 20 χρόνια), προσκομίζοντας δύο υπεύθυνες δηλώσεις προσώπων που βεβαίωναν τα πιο πάνω. Σήμερα αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε οικόπεδα, που δεν έχουν δηλωθεί ποτέ στο κτηματολόγιο.
Με την παρούσα μας ζητάμε να γίνει νομοθετική ρύθμιση και να επιτραπεί στους ιδιοκτήτες οικοπέδων αυτής της κατηγορίας να υποβάλλουν τροποποιητικές δηλώσεις, χωρίς να επιβαρυνθούν φορολογικά, επειδή το πρόβλημα αυτό αφορά μικροϊδιοκτήτες με κακή οικονομική κατάσταση.
Ηράκλειο 12-1-2009
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website