Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanMAIN PAGE

Αρθρα
“Φρένο” στην ένταξη πέντε περιοχών στο Σχέδιο Πόλης
13-11-2007 09:23:04

Όπως τονίζουν κορυφαία στελέχη της Πολεοδομικής Υπηρεσίας, το γεγονός ότι στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφέρεται πως αναστέλλεται η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφήνει περιθώρια διαφορετικών ερμηνειών, που μπορούν να δοθούν… Αναστολή μπορεί να σημαίνει ότι η απόφαση δεν μπορεί άμεσα να εφαρμοστεί, αλλά όχι και ότι ακυρώνεται, σχολίαζαν χαρακτηριστικά παράγοντες της Πολεοδομίας.

Δυσανάγνωστη χαρακτηρίζεται από την Πολεοδομία του δήμου Ηρακλείου η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, όσον αφορά στις δύο από τις τρεις προσφυγές που παρέλαβε χθες και επισήμως, με αποτέλεσμα να αναστέλλεται επ’ αόριστον η ένταξη τριών μεγάλων πολεοδομικών περιοχών στο Σχέδιο Πόλης….Πρόκειται για τις περιοχές της Αμφιθέας, Αγίας Ειρήνης- Κορακοβούνι- Μαραθίτης, Κάτω Κατσαμπάς, -Παπά Τίτου Μετόχι, η πορεία υλοποίησης τους «πάγωσε» από την ημέρα της προσφυγής, και στην κατάσταση αυτή θα παραμείνει μέχρι ο δήμος να αποφασίσει το πώς τελικά θα διαχειριστεί την κρίσιμη αυτή υπόθεση. Όπως τονίζουν κορυφαία στελέχη της Πολεοδομικής Υπηρεσίας, το γεγονός ότι στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφέρεται πως αναστέλλεται η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφήνει περιθώρια διαφορετικών ερμηνειών, που μπορούν να δοθούν…. Αναστολή μπορεί να σημαίνει ότι η απόφαση δεν μπορεί άμεσα να εφαρμοστεί, αλλά όχι και ότι ακυρώνεται, σχολίαζαν χαρακτηριστικά παράγοντες της Πολεοδομίας. Προκειμένου λοιπόν να μην προκληθούν και άλλα κρίσιμα ζητήματα το όλο θέμα έχει ήδη προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία του δήμου, προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με το πώς θα διαχειριστεί η σύνθετη αυτή υπόθεση, που συνδέεται με την ένταξη στο Σχέδιο Πόλης, μιας έκτασης 3.150 στρεμμάτων. Η επέκταση του Σχεδίου Πόλης, στις περιοχές αυτές αποτελεί όνειρο για εκατοντάδες κατοίκους, που περιμένουν εδώ και χρόνια, τη ζωή τους να βελτιωθεί και να αναβαθμιστεί, μέσα από την πολεοδόμηση τους, που αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου να αποκτήσουν ελεύθερους και κοινόχρηστους χώρους, οδικό δίκτυο, και όλες τις αναγκαίες υποδομές που δικαιούνται για να βελτιωθεί η καθημερινότητα τους. Όπως είναι γνωστό η περιοχή της Αμφιθέας, καλύπτει έκταση 1300 στρεμμάτων, αντίστοιχα η περιοχή Αγία Ειρήνη –Κορακοβούνι- Μαραθίτη, όπου καταγράφεται έντονο οικιστικό ενδιαφέρον και ζωηρή δόμηση, λόγω και της προνομιακής θέση της, και καλύπτει μια έκταση 980 στρεμμάτων. Τέλος στην περιοχή Κάτω Κατσαμπά, μετόχι Παπά Τίτου, προβλέπεται η ένταξη μιας έκτασης 870 στρεμμάτων.


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website