Πέμπτη 04 Ιουνίου 2020  
Πρόεδρος - Διοικητικό Συμβούλιο 
Σκοπός-Αγώνες-Έργο 
Γίνε Μέλος - Ενημερώσου 

Αγοραπωλησίες 
Ασφάλιση κτιρίων 
Εκδηλώσεις 
Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων 
Ενεργειακό πιστοποιητικό 
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Πολυκατοικίες - Κοινόχρηστα 
Οικοδομές - Αυθαίρετα 
Μισθώσεις 
Πολεοδομικά - Σχέδια Πόλεων 
Απαλλοτριώσεις 
Φοιτητική Στέγη 
Κτηματολόγιο - Υποθηκοφυλακεία 
Φορολογικά Θέματα - Δημοτικά Τέλη 
Διατηρητέα κτίρια 
Τραπεζικός Δανεισμός 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN

Τώρα η ΠΟΜΙΔΑ σε συνεργασία με την INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη της ένα μοναδικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης των κτιρίων τους με ασυναγώνιστο κόστος, πληρέστατες καλύψεις & άμεση καταβολή της αποζημίωσης!
Υπολόγισε ασφάλιστρα για:Πληροφορίες:
Γρ. Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, Αθήνα τηλ. 210-323040

Eγγραφή Ασφαλιζομ. Μελών από το διαδίκτυο InteramericanΑγοραπωλησίες

Αρθρα
ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
07-02-2005 12:35:31

Οι αρνητικές συνέπειες από την εισαγωγή του ευρώ και η ύφεση της οικονομίας, έχουν επιφέρει μείωση των αγοραπωλησιών στην Κρήτη το τελευταίο διάστημα. Σημάδι της κόπωσης της αγοράς ακινήτων είναι ότι τα μεγάλης έκτασης διαμερίσματα ή κατοικίες δηλαδή πάνω από 100 τετρ. μέτρα πουλιούνται με δυσκολία. Αυτή τη στιγμή η αγορά ακινήτων κινείται με αγοραπωλησίες οικοπέδων ή διαμερισμάτων που προορίζονται για κύρια κατοικία. Σ’ αυτό έχουν συμβάλει τα δάνεια που δίνουν οι τράπεζες τα οποία όμως κρύβουν αρκετές παγίδες όπως αναλύομε στην κατηγορία «ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ».
Εξαιτίας του γεγονότος ότι έχει περιοριστεί ο αριθμός των οικοπέδων που παραμένουν άκτιστα λόγω της μη ένταξης νέων περιοχών στο σχέδιο πόλης στην περιοχή του Ηρακλείου και η ζήτηση υπερκαλύπτει την προσφορά οι τιμές έχουν αυξηθεί από πέρισυ κατά 15% τουλάχιστον. Είναι άμεση ανάγκη να ενταχθούν νέες περιοχές στο σχέδιο πόλης γιατί η αύξηση των τιμών των οικοπέδων που μπορούν να κτιστούν νόμιμα, θα δημιουργήσει νέα γενιά αυθαιρέτων κτισμάτων.
Περιορισμένες είναι οι αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων γραφείων λόγω υπερπροσφοράς. Οι αγοραπωλησίες που γίνονται σήμερα αφορούν κυρίως καινούργια γραφεία, που προορίζονται για ιδιόχρηση από τους ιδιοκτήτες τους και όχι για να νοικιαστούν γιατί η απόδοση είναι μικρή σε σχέση με την τιμή αγοράς τους.
Επίσης έχει αρχίσει να κινείται η αγορά μικρών οικοπέδων σε τουριστικές περιοχές από ξένους αγοραστές, οι οποίοι ενδιαφέρονται να κατοικήσουν μόνιμα στην Ελλάδα.


Επιστροφή στην αρχικήем.ид.а.м.г - йослым 6, гяайкеио, 71261
тгк: 2810 288443 FAX: 2810 344017
email: info@enidani.gr

an incredible networks website